Site icon HUBA.no

Trening for indre ro

Rate this post

Mange sliter med kaotiske tanker og indre uro. Dårlig selvtillit og selvbilde er med på å gjøre folk deprimerte, samtidig som stress og konflikter i arbeid og hjem er ødeleggende for videre utvikling.

Men mange har også uro på grunn av kroppslige symptomer. Det kan være kroniske smerter, medfødte skavanker eller ting som påføres kroppen gjennom kosten som gjør at man får problemer. Andre ting kan være belastende arbeid eller for stillesittende arbeid. Trening er den aller beste måten å bøte på alle disse problemene på og her skal vi se på hvorfor det å komme i gang med trening er så viktig.

Frigjør energi

Å frigjøre energi er faktisk veldig effektivt. Sliter man med aggresjon som hoper seg opp innvendig, kan man rett og slett bli syk. Trening er med på å frigjøre denne energien som lager svulster i kroppen som man blir syke av. Når man trener vil man både blir sliten og trenger påfyll av sunn mat. Kanskje vil man skaffe seg nytt utstyr.

Låneportalen kan gjøre det enklere å komme i gang med ulike aktiviteter.

Det opptar tankene med innhold

Når man trener skal man ikke glemme at det tar tid av dagen. Rett og slett det å komme seg til et treningsstudio eller utføre treningen tar tid som du ellers ville gravd deg ned i søla med. Trening gjør også sitt til at man glemmer tingene man grubler på for å fokusere på de målene man har satt seg. Da fortrenger også hjernen alt det vonde og du fokuserer ubevisst på noe som er bra for deg.

Det skaper positivitet

Når du trener vil du plutselig begynne å få rutiner, du vil finne mer ut om sunne matvarer og oppskrifter og du velger bort det som er dårlig for deg, slik som alkohol, sigaretter eller snus. Uansett hva det er, så vil treningen skape positivitet i livet ditt. Kanskje får du også masse nye venner som er akkurat i din situasjon og skjønner hvordan du har det. Familie og venner vil bli imponert over hva du har fått til. Selv om de ikke forstår dine vansker, har du bevist ovenfor deg selv at du kan klare helt fantastiske ting, selv om det bare er å gå en runde du elsker å gå.

Man ønsker å leve sunnere

Når man trener vil man leve sunnere. Man vil velge bort nei-ene og ta til seg ja-ene. Det blir en jakt i seg selv å finne fram til sunne løsninger. Trening vil også gi effekt på kiloene, og når kroppen er i riktig balanse, vil man slippe unna ting som leddplager og hodepine.

Trening er bare positivt med tanke på kroppslige smerter, også fordi trening vil øke smerteterskelen din. Dette gjør at du kanskje mestrer smerter på en annen måte.

Mindre tid til å gruble

Ja, vi kan ikke få sagt det nok, men trening tar tid. Når du ellers ville sitte og gruble over hvorfor akkurat du har det slik og synes synd på deg selv, så er du enten i styrkerommet eller ute på en sykkeltur med de aller beste turkameratene dine.

Exit mobile version